(video) Mini bucătărie din fabrică! Camp Kitchen este o dotare exclusivă pentru noul Rivian R1T

Noul Rivian R1T este pe cale să fie livrat clienţilor din această lună şi una dintre opțiunile cele mai scumpe pe care le are este o mini bucătărie din fabrică, un adevărat must have pentru cei care intenționează să plece cu acest pickup în aventuri. Camp Kitchen costă 5.000 de dolari şi iată ce include într-un pachet compact, calitativ şi foarte uşor de utilizat.

Camp Kitchen x Snow Peak include trei accesorii: Camp Kitchen, Rivian Gear Tunnel Shuttle şi un Snow Peak Kitchen Set. Întregul sistem poate fi scos fără efort din aşa-zisul Gear Tunnel, un compartiment cu un volum de peste 350 de litri dintre cabină şi benă. Iar dacă nu este necesar acesta poate fi eliminat rapid şi depozitat în garaj pentru a stoca alte lucruri, de exemplu.

Pe lângă mai multe ustensile, tacâmuri şi veselă, kitul include o plită încorporabilă cu inducţie de 1.440 W, care are o suprafață netedă ce se șterge ușor, în timp ce rămâne rece la atingere. Mai există o mulțime de spațiu de gătit pe o suprafaţă din material Richlite și chiar o chiuvetă pliabilă, alături de un robinet cu pulverizator (conectat la o pompă cu presiune care trage apa dintr-un rezervor de 15 litri) sau un deschizător de sticle, printre altele.

Setul de bucătărie de la Snow Peak este o colaborare cu Rivian şi include 30 de piese, inclusiv un fierbător de apă. Toate sunt confecţionate din titan ultra-uşor şi se potrivesc perfect în spaţii turnate după forma lor pentru o organizare şi o deplasare fără zgomot.

Iar Gear Tunnel Shuttle este necesar pentru a ţine toată construcţia şi pentru a o alimenta cu energie electrică (120V AC şi 12V DC). Fiecare secțiune a bucătăriei se fixează în siguranță pe acest suport din aluminiu anodizat 6063 care se foloseşte pentru aeronave, fiind şi impermeabil, pentru a forma o platformă de gătit integrată. În viitor, Shuttle-ul poate fi folosit pentru alte accesorii ale Gear Tunnel.

Cmentariile sunt închise