(foto) Jaguar a actualizat minor modelele F-Pace, XF, XE şi le-a adăugat trei motoare noi

Compania Jaguar a actualizat minor modelele F-Pace, XF şi XE, adaptându-le astfel pentru gama anului 2018.

Automobilele au primit noi propulsoare, un sistem multimedia actualizat şi sisteme suplimentare de siguranţă.

În gama de motoare au fost adăugate două unităţi pe benzină din familia Ingenium, care au un volum de 2.0 litri şi produc 200 şi 250 CP respectiv. Cel mai “slab” va fi oferit doar pe modele XF şi XE.

Vezi şi: (video) Test Drive: Jaguar F-Pace

Totodată, va fi disponibil un nou motor diesel twin-turbo, cu patru cilindri şi 2.0 litri volum, care va oferi 240 CP şi 500 Nm de cuplu. Iniţial acest agregat va fi instalat sub capota lui F-Pace, iar din 2018 pe celelalte două modele.

Clienţii care vor opta pentru un model XE S se vor alege cu un surplus de 40 CP, asta pentru că Jaguar i-a mărit puterea agregatului V6 până la 380 de cai.

În rest, Jaguar F-Pace, XE şi XF vor păstra unităţile de propulsie disponibile până în prezent, dar şi versiunile cu tracţiune integrală.

Printre alte noutăţi, deja standard, XE şi XF vor avea un sistem numit Configurable Dynamics. Acesta va avea două regimuri şi prin acestea va fi setată funcţionarea servodirecţiei, a motorului şi a cutiei de viteze.

Sistemul multimedia de 12.3 inci va fi disponibil de acum şi pe modelul XE. De asemenea, pe toate trei maşini apare sistemul Dual View care îi va permite şoferului şi pasagerului din dreapta să vadă imagini diferite pe acelaşi ecran.

Pachetul de sisteme de siguranţă este completat de funcţiile Forward Traffic Detection şi Forward Vehicle Guidance. Modelele au mai primit un nou sistem cruise control adaptiv şi supraveghere video la 360 de grade.

Maşinile actualizate vor putea fi comandate chiar din această lună.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Jaguar F-Type facelift şi noul F-Type 400 Sport

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/