(video) Noul Audi A6 se pregăteşte pentru debut. Primele imagini oficiale

(27.02.2018) Noua generaţie Audi A6 se apropie de propria premieră. Primele imagini au scăpat pe Internet! Data prezentării încă rămâne a fi necunoscută.

noul Audi A6 primele imagini 0
FOTO: worldscoop.forumpro.fr
noul Audi A6 primele imagini 2
FOTO: worldscoop.forumpro.fr

(24.02.2018) Noua generaţie a modelului Audi A6 va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Nemţii din Ingolstadt ne sugerează acest lucru printr-un prin teaser în care ne îndeamnă să stăm aproape pentru că va urma anunţul grandios.

Filmuleţul cu o durată de 25 de secunde nu ne prezintă prea multe detalii, însă este mai mult decât destul pentru a ne da seama că noul A6 va avea o nouă grilă a radiatorului, un nou design al blocurilor optice şi a stopurilor, dar şi o arhitectură a interiorului asemănătoare cu cea de pe modelele A7 şi A8. Aici se va remarca consola centrală pe care vor exista două ecrane tactile, dar şi un panou de bord digital.

Iniţial noul Audi A6 ne va fi prezentat în caroserie sedan. Gama de motoare pentru acest model va fi compusă din agregate turbo cu patru şi şase cilindri.

Mai târziu va fi lansată o versiune S6 pentru sedan şi va apărea modelul A6 Avant. Cel mai nou Audi RS 6 nu îl vedem la sigur înaintea lui 2019.

Vezi şi: Imagini spion: Teste pe Nurburgring cu noile Audi A6 şi S6

Cmentariile sunt închise