Land Rover pregătește versiunea Defender 130. Va fi mai mare și cu până la opt locuri

Încă de la debutul generației actuale Land Rover Defender erau zvonuri că britanicii vor avea trei versiuni de ampatament pentru cel mai capabil SUV în off-road din gama britanicilor.

Două din cele trei sunt deja pe piață. Vorbim despre varianta cu ampatament scurt și trei uși care se numește Defender 90, cât și despre versiunea cu cinci uși pe care am testat-o de nenumărate ori – Defender 110.

https://www.youtube.com/watch?v=YNvjn12hk9Y
Test Drive cu noul Defender 110 prin cele mai frumoase locuri din nordul țării

Acum însă se pregătește varianta Defender 130, care se pare că va ținti spre clienții din America de Nord, China și Orientul Mijlociu, acolo unde, după spusele oficialilor Land Rover, Defender nu se poate bate de la egal la egal cu rivalii.

Viitorul Land Rover Defender 130 va avea trei rânduri de scaune și o lungime de 5.1 metri, iar asta înseamnă că va fi mai lung cu 342 mm față de varianta Defender 110.

Și că tot menționăm trei rânduri de scaune, în ciuda faptului că mai mulți așteaptă un maxim de șapte locuri în Defender 130, există șanse mari că vom vedea chiar opt locuri pe acest model.

Debutul noii versiuni nu va avea loc mai devreme de august 2022.

https://www.youtube.com/watch?v=0Ki6U0ep_OE

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-premiera-noile-land-rover-defender-v8-v8-carpathian-edition-si-xs-edition/

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/