(foto) Citroen a dat frâu liber unei trupe de muzică pop să-şi creeze propria furgonetă

Citroen a prezentat furgoneta conceptuală SpaceTourer HYPHEN, dezvoltată în colaborare cu trupa franceză de muzică pop Hyphen Hyphen. Automobilul a primit un kit exterior destinat off-road-ului, un interior şi exterior în culori speciale şi o tracţiune integrală de la atelierul Dangel, întreprindere care colaborează cu PSA Peugeot Citroen din anii 1980.

2016-citroen-hypen-concept-1_новый размер

La baza prototipului stă noul model SpaceTourer care a fost prezentat în acelaşi timp cu acesta. Totodată, compania a decis să aplice un set de trăsături stilistice, aplicate pe tot-terenul conceptual Aircross, prezentat ăn luna aprilie a anului trecut.

 2016-citroen-hypen-concept-2_новый размер

Caroseria automobilului conţine elemente din plastic şi aluminiu şi vopsită în două culori. Habitaclul este “vopsit” într-un mod mai interesant şi în trei culori diferite. Jantele măsoară 19 inci şi sunt negre. Specialiştii au mărit şi garda la sol a modelului SpaceTourer HYPHEN.

Scaunele sunt cusute cu un material special, acesta fiind aplicat şi pe tavan, uşi şi planşa de bord.

2016-citroen-hypen-concept-3_новый размер

Conceptul este pus în mişcare de un propulsor diesel cu 150 de cai putere. Cutia de viteze este una mecanică cu şase rapoarte, iar sistemul de tracţiune integrală Dangel este activ mereu.

Amintim că recent, Citroen a prezentat van-ul SpaceTourer care stă la baza acestui concept.

2016-citroen-hypen-concept-4_новый размер 2016-citroen-hypen-concept-5_новый размер 2016-citroen-hypen-concept-6_новый размер 2016-citroen-hypen-concept-7_новый размер 2016-citroen-hypen-concept-8_новый размер

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/