(foto) Cel mai scump Land Rover Defender 110 a ajuns în Moldova! Iată cât costă maşina aproape complet dotată

Şi iată că avem confirmarea oficială că noul Land Rover Defender poate ajunge să coste peste 100.000 de euro, chiar şi în Republica Moldova!

Un exemplar în caroserie 110 şi cu nivel de echipare de top X (preț de start 86.000 de euro), dar şi cu aproape toate dotările incluse, a ajuns în showroom-ul de la Chişinău!

Maşina dispune sub capotă de cea mai puternică motorizare mild hybrid disponibilă. Defender X P400 are un motor pe benzină cu şase cilindri în linie şi cu un volum de 3.0 litri, care produce tocmai 400 de CP şi 550 Nm de cuplu. Dispune inclusiv de un compresor acţionat electric şi un demaror-generator conectat la o reţea electrică de 48 V. Un astfel de SUV poate face 0-100 de km/h în doar 6.1 secunde şi atinge o viteză maximă de 191 km/h! Propulsorul este cuplat la o cutie de viteze automată ZF cu opt trepte, iar sistemul de tracţiune este evident unul 4×4.

Caroseria-i este finisată în culoarea Gondwana Stone Gloss, în timp ce interiorul îi este tapiţat cu piele în culorile Vintage Tan şi Ebony Windsor, combinată cu inserţii textile Steelcut Premium. În piele mai este îmbrăcat volanul şi levierul cutiei de viteze.

Printre dotările instalate se numără o suspensie pneumatică cu sistem de reglare automată Adaptive Dynamics, plafon panoramic contrastant negru cu trapă, faruri Matrix LED, jante de 22 inci în anvelope all-season (plus o roată de rezervă de dimensiuni normale), scaune faţă (încălzite, ventilate, reglabile electric pe 14 direcţii, cu funcție de memorie şi tetiere cu patru reglaje manuale), scaune spate încălzite, inserţii din lemn de nuc, consolă centrală faţă cu compartiment refrigerat, sistem de climatizare automată pe trei zone cu ionizator de aer, sistem auxiliar de încălzire, sistem audio Meridian Surround cu 700 W şi 15 difuzoare, sistem multimedia Pivi Pro cu monitor de 10 inci şi navigaţie, priză la 230V în portbagaj, head-up display, panou de bord digital, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, cârlig de remorcare acţionat electric, spălătoare pentru faruri, parbriz şi volan încălzit, încărcător wireless pentru telefoane, etc.

SUV-ul, pe care îl puteţi admira în galeria foto ataşată, costă 98.810 euro! Acestuia îi lipsesc doar câteva dotări pentru ca preţul să-i depăşească bariera de 100.000 de euro, gen pachete de accesorii, al treilea rând de scaune, etc.

Sunteţi aşteptaţi în showroom-ul Land Rover de pe strada Calea Ieşilor 14/1 pentru a admira noul SUV pe viu!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-video-test-drive-noul-land-rover-defender-britanicul-care-se-simte-perfect-in-moldova/
https://autoblog.md/video-am-testat-noul-land-rover-defender-in-off-road-prin-cele-mai-frumoase-locuri-din-nordul-tarii/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/