(video) Imaginea zilei: Până aici cu șofatul agresiv!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un șofer se va odihni din a face gălăgie prin oraș în timp ce încalcă în flagrant regulile de circulație. În această după amiază, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani, un tip a scăpat de sub control un BMW M3 F80, intenționat angajându-l într-un derapaj potrivit martorilor, în timp ce carosabilul nu era deloc uscat. Rezultatul deciziei sale, probabil cu toate responsabilitățile asumate, îl vedeți în imagini.

Potrivit datelor pe care le-am obținut de la Poliția Capitalei, accidentul rutier s-a produs la orele 16:20 pe str. Alba Iulia 21. Modelul cu tracțiune spate și minimum 431 CP, asta dacă nu a fost între timp modificat să fie mai puternic (există informații că ar avea vreo 650 CP), era condus de un șofer tânăr care nu a consumat băuturi alcoolice. Despre victime nu se anunță.

Soarta plăcuțelor de înmatriculare este necunoscută…

Iată cum se conducea acest automobil pe străzile Chișinăului câteva săptămâni mai devreme și în ce stare erau anvelopele de la un număr mare de derapaje:

VIDEO: instagram.com/cristi4.1

Amintim că potrivit Legii pentru siguranța traficului rutier, comportamentul agresiv este definit drept efectuarea în mod intenționat de către un conducător de vehicul a unor acţiuni sau manevre succesive, prevăzute la art. 33 alin. (3) lit. d) din prezenta lege, neconforme cu prevederile Regulamentului circulației rutiere sau cu normele de conducere preventivă, prin care acesta creează neîntemeiat obstacole circulației, prejudiciază drepturile altor participanţi la trafic sau îi obligă să ia măsuri suplimentare pentru a preveni producerea unui accident sau a nu pune în pericol siguranţa traficului.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise