(foto/video) Hennessey Performance introduce un MAMMOTH 6×6 “puţin mai ieftin”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vă mai amintiți despre proiectul Hennessey MAMMOTH 6×6, pickup-ul cu șase roți bazat pe Ram TRX, anunțat prima dată în septembrie 2020? Atelierul de tuning l-a făcut după plan cu un motor Hellephant de 7.0 litri, reglat să genereze 1.217 CP. Costase 500.000 de dolari înainte de personalizare, iar tunerul din Texas a spus că vor exista doar trei pentru că doar de atâtea motoare a reuşit să facă rost.

Acum însă devine disponibilă o versiune mai “accesibilă”, deşi la fel de exclusivă – Hennessey MAMMOTH 1000 6×6 TRX!

Caracteristici cheie:

  • Sub capotă a păstrat motorul V8 Hellcat de 6.2 litri, montat standard pe Ram TRX (712 CP și 881 Nm), însă acesta a fost modificat să genereze 1.026 CP şi 1.314 Nm. S-a făcut uz în acest sens de un compresor cu debit mare de 2.65 litri, injectoare de combustibil custom și un sistem de inducție cu debit mare, cel puţin.
    • Caracteristicile dinamice nu se anunţă, însă reieşind din greutatea crescută, ar trebui să fie la fel de agil precum un MAMMOTH 1000 SUV, deci să facă 0-97 km/h în sub 3.5 secunde!
  • Evident că dispune şi de un kit off-road, prin care s-au adăugat punţi posterioare blocante, suspensie Bilstein, jante de 20 inci îmbrăcate cu anvelope de teren de 37 inci.
  • Mai dispune de noi bare de protecţie, praguri laterale retractabile și un set de noi blocuri optice LED, alături de un interior personalizat, ceea ce adaugă exclusivitate acestui vehicul special.

Doar 12 vor fi construite în fiecare an, la un preț de peste 449.950 de dolari! Este disponibil pentru livrare la nivel mondial, inclusiv cu o garanţie completă de doi ani.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/