Caz real în Chişinău. Ce s-a întâmplat cu maşina pe care un şofer a lăsat-o la spălătorie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situație incomodă în care s-a pomenit un conducător auto din Chişinău. A povestit-o într-un grup al şoferilor după ce a învățat lecţia şi a recomandat altora să nu facă la fel.

Bărbatul a declarat că ieri seara şi-a lăsat automobilul la o spălătorie de lângă râul Bîc, fiind obişnuit să-l menţină curat, iar în această dimineaţă nu l-a mai găsit acolo, ci la parcarea specială de la Truşeni! A aflat despre asta de la persoana căreia i l-a încredințat.

Aceasta a urcat la volanul maşinii şi a mers până la o staţie PECO să-şi cumpere ţigări, iar acolo a dat peste un echipaj de poliţie care l-a luat pe tip la puricat. Autovehiculul a fost reţinut, urcat pe evacuator şi dus la Truşeni.

Spălătoria cu pricina:

Un alt şofer a reacţionat în comentarii la acest caz şi a spus că o cunoştinţă de a sa a avut parte de o situaţie similară acum câteva luni, semn că este o practică întâlnită cam des. Fiţi deci atenți şi prudenți pentru a evita neplăceri!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/