(video) O femeie din Chişinău a lăsat maşina la o spălătorie pentru o curățare chimică. Iată cum a găsit-o a doua zi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi tineri de 20 și 22 de ani, ambii originari din Ialoveni, sunt cercetați penal fiind suspectați de răpirea și accidentarea unui VW Passat.

Suspecții, fiind angajați la o spălătorie auto din sectorul Ciocana și sub pretextul de a efectua o curățare chimică a habitaclului mașinii, au sugerat proprietarei să o lase până a doua zi şi aceasta a fost de acord, ulterior fiind convinsă că a fost o decizie greşită.

Pe parcursul nopții suspecții au sustras automobilul, deplasându-se spre orașul Ialoveni, acolo unde au găsit un motiv de a consuma băuturi alcoolice. Tot în Ialoveni au făcut accidentul, maşina fiind proiectată într-un obstacol de pe marginea carosabilului şi ulterior abandonată.

În urma acțiunilor de investigație și urmărire penală ale polițiștilor capitalei, suspecții au fost identificați și reținuți.

La moment suspecții sunt cercetați penal în stare de libertate, iar conform legislației în vigoare această infracțiune se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67.500 de lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Totodată, le-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili cine era la volan exact şi dacă a făcut accidentul înainte sau după ce consumase alcool.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/