(video) Dimineţile în Chişinău. Peste o maşină cu numere britanice a fost aruncat intenţionat gunoi

Un automobilist care a venit cel mai probabil acasă de sărbători, ori ar fi vreun oaspete sau ruda unei familii din Chişinău, s-a ales dacă nu cu o caroserie zgâriată, atunci cel puţin murdărită de mai multe deşeuri care au fost aruncate peste capotă şi parbriz. Priveliştea a fost surprinsă de un trecător în această dimineaţă.

Se crede că fapta a fost făcută intenţionat de vreun angajat de la salubritate care s-a arătat profund indignat de locul de parcare pe care şi l-a ales posesorul cheilor acestui BMW. Din această cauză, autospeciala în care se încarcă deşeuri nu a putut intra şi funcţiona cum le este comod gunoierilor.

Totuşi, imaginile arată că automobilistul nu şi-a lăsat maşina chiar în faţa tomberoanelor, iar deşeurile s-ar fi luat chiar şi aşa fără probleme din containere. Reieşind din urmele lăsate pe pavaj, autospeciala a avut destul loc pentru manevre şi acţiuni, însă fără o lecţie lăsată nu s-a putut începe ziua de muncă a echipajului.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-razboi-sau-razbunare-intre-locatari-acestui-automobil-i-au-fost-sparte-rotile-si-pus-un-cos-de-gunoi-pe-capota/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/