in ,

LoveLove

(video) Dimineţile în Chişinău. Peste o maşină cu numere britanice a fost aruncat intenţionat gunoi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Un automobilist care a venit cel mai probabil acasă de sărbători, ori ar fi vreun oaspete sau ruda unei familii din Chişinău, s-a ales dacă nu cu o caroserie zgâriată, atunci cel puţin murdărită de mai multe deşeuri care au fost aruncate peste capotă şi parbriz. Priveliştea a fost surprinsă de un trecător în această dimineaţă.

Se crede că fapta a fost făcută intenţionat de vreun angajat de la salubritate care s-a arătat profund indignat de locul de parcare pe care şi l-a ales posesorul cheilor acestui BMW. Din această cauză, autospeciala în care se încarcă deşeuri nu a putut intra şi funcţiona cum le este comod gunoierilor.

Totuşi, imaginile arată că automobilistul nu şi-a lăsat maşina chiar în faţa tomberoanelor, iar deşeurile s-ar fi luat chiar şi aşa fără probleme din containere. Reieşind din urmele lăsate pe pavaj, autospeciala a avut destul loc pentru manevre şi acţiuni, însă fără o lecţie lăsată nu s-a putut începe ziua de muncă a echipajului.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: