De ce sunt ambuteiaje infernale acum în sectorul Buiucani? Ce anunță Poliția și nu a anunțat Primăria

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2)


(update #1) Primăria Chișinău de asemenea s-a trezit la ora 9:21, menționând că filmări au loc pe strada Mitropolit Dosoftei. Aceasta este la fel menționată în lista cu restricții.


(articol inițial) Șoferii, care sunt activi și în spațiul online, sunt revoltați și se întreabă care este motivul unor ambuteiaje infernale înregistrate în această dimineață. Un răspuns oficial vine de la Poliție, care a făcut un anunț chiar la ora 8:35.

Anunțul complet discret al IGP este următorul, absolut fără niciun detaliu suplimentar de genul: până când au loc filmările, unde, pe unde ar putea fi redirecționat traficul, străzi alternative prin care pot fi evitate ambuteiaje pentru a mai degaja traficul, etc.

Aseară, Primăria Chișinău a anunțat despre vizita de astăzi a premierului Belgiei în țara noastră și a comunicat despre o serie de restricții în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Păi iată că în lista străzilor în cauză au fost incluse într-un mod neclar și străzi din sectorul Buiucani. De unde a apărut și întrebarea: ce legătură au străzile din sectorul Buiucani cu această vizită oficială?

Primăria Chișinău a declarat că vor exista restricții pe strada Ion Creangă, în perimetrul Calea Ieșilor – Eugen Coca. Însă despre careva filmări nu a pomenit absolut nimic!

Când oare vor învăța aceste instituții să conlucreze și să anunțe public și clar, mai din timp, șoferii și utilizatorii de transport public, când?…

Cmentariile sunt închise