Surpriză! Astăzi e abia prima zi a filmărilor unui lungmetraj care generează ambuteiaje infernale în Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După anunțurile matinale ale Poliției și Primăriei Chișinău, făcute pe rețele de socializare, am găsit un altul care confirmă că administrația municipală centrală stă foarte prost la capitolul planificare și informare din timp a cetățenilor, care la rândul lor să-și poată planifica din timp activitățile și străzile pe unde să o apuce.

Trafic blocat astăzi pe strada Mitropolit Dosoftei din Chișinău // FOTO: t.me/Leinas2
Trafic blocat astăzi pe strada Mitropolit Dosoftei din Chișinău // FOTO: t.me/Leinas2
FOTO: facebook.com/Даймас Дако
VIDEO: t.me/vtememd

Aflați că astăzi este abia prima zi a filmărilor unui lungmetraj și urmează și alte zile în care vom îndura ambuteiaje! Până pe 16 mai 2024 inclusiv!

Însă Primăria Chișinău nu spune nimic despre asta în mod direct! Informația se regăsește doar într-o dispoziție atașată sub forma unui document pe care puțini ar putea să o observe. De pe siteul Primăriei a fost descărcată de doar de 53 de ori, iar din registru de 9 ori la momentul publicării acestui articol!

Ieri s-a semnat și astăzi s-a publicat în registrul de stat al actelor locale dispoziția cu numărul 100-d. Iată ce spune aceasta mai exact. Este vorba despre sistare totală și blocare definitivă a traficului rutier pe mai multe străzi din Chișinău în funcție de zi!

Citiți cu atenție și informați-vă stimați șoferi și utilizatori de transport public!

Cmentariile sunt închise