Carburanţii se scumpesc ușor după ce benzina a coborât sub 20 de lei, iar motorina costă practic 17 lei

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

După o cădere liberă a preţului plafon la carburanţi, începând din data de 3 noiembrie, atunci când benzina COR 95 costa maxim 21.88 lei per litru, iar motorina a costat maxim 18.77 lei (în ziua de 28 octombrie), cifrele înregistrează din nou o creștere, ce-i drept uşoară şi nesemnificativă.

Pentru ziua de mâine, 14 decembrie, a fost stabilit un preţ plafon de 20.04 lei pentru benzină (+6 bani) şi de 17.07 pentru motorină (+4 bani).

FOTO: cars24.com

Apropo, prețul pentru benzina de tip standard a coborât sub nivelul minim stabilit anterior la începutul lunii septembrie. Acesta este cel mai mic preț la benzină stabilit de către ANRE din momentul intrării în vigoare a ultimelor modificări la Legea privind piața produselor petroliere.

În linii generale, în ultima perioadă, prețul maximal la benzina COR 95 a scăzut cu 1.84 lei/litru, iar la motorina standard cu 1.7 lei/litru.

Amintim că tot weekend-ul şi încă astăzi până la miezul nopții, benzina 95 standard se poate găsi în staţii cu maxim 19.98 lei, iar motorina standard cu până la 17.03 lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata