(foto) Grăbiţi-vă! Bugatti mai poate lua aproximativ 40 de comenzi pentru Chiron

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Bugatti Chiron s-a impus rapid ca noul reper al pieței de mașini hiper sport. Fiind cel mai rapid și mai puternic vehicul de producție din istoria de 112 ani a mărcii, Chiron a depășit limitele designului, tehnologiei, ingineriei și producției auto. Şi acum asamblarea i se îndreaptă spre un apus!

La patru ani de când primul din cele 500 de maşini personalizate au părăsit Atelierul din Molsheim, Bugatti anunţă că Chiron intră acum în faza finală de producție. Se mai pun la dispoziție doar versiunile Chiron Pur Sport și Chiron Super Sport, în total aproximativ 40 de unităţi! La moment se asamblează ultimele exemplare Chiron şi Chiron Sport.

De la dezvăluirea sa foarte așteptată la Salonul Auto Internațional de la Geneva din 2016, succesul global al celei mai recente platforme de mașini super sport Bugatti a fost fără precedent. La 18 luni de la anunțul inițial, 300 din seria limitată de 500 de modele Chiron au fost vândute. 

Acest impuls al vânzărilor a continuat de-a lungul anilor și în 2021, în ciuda provocărilor globale precum COVID-19. Statele Unite sunt cea mai puternică piață pentru Chiron, contribuind semnificativ la un trimestru III record, care a salutat vânzările dublate de la an la an și chiar triplate în unele regiuni.

Odată cu reluarea prezentărilor auto publice, cum ar fi Pebble Beach Concours d’Elegance și o serie de evenimente exclusive pentru clienți și mass media, Chiron continuă să contribuie la impulsionarea mărcii, atrăgând o recunoaştere universală deoarece modelul devine o propunere din ce în ce mai rară.

„Baza noastră de clienți pretențioși din întreaga lume este formată din adevărați cunoscători Bugatti. Sunt persoane muncitoare, care au atins un succes cu forţele proprii şi care consideră deținerea uneia sau mai multor capodopere Bugatti ca fiind realizarea unui vis. Ei înțeleg devotamentul din spatele designului și ingineriei de pionierat a fiecărui model Chiron. Aprecierea lor pentru proveniența și performanța mașinilor noastre hiper sport provine dintr-o pasiune autentică pentru marcă.

Cu Chiron Pur Sport și Super Sport, oferim clienților punctul culminant al anilor de dezvoltare continuă a platformei Chiron. Acest spectru de performanțe, fie că este vorba de atingerea apogeului pe pistă sau de croazieră pe Autobahn-uri în lux total, duce Chiron-ul la un nivel cu totul nou. Acum, cu atât de puține sloturi de construcție rămase, puritatea rețetei W16 este onorată în stil.”

Hendrik Malinowski, Director Operaţiuni şi Vânzări

Amintim că al 300-lea Chiron a părăsit Atelierul din Molsheim în martie 2021!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata