(video) Chişinău: O maşină fără şofer s-a pornit prin trafic după nu i-ar fi fost trasă frâna de mână

Imagini incredibile ziua în amiaza mare, exact în inima sectorului Rîşcani al capitalei. Un automobil comercial de model VW a plecat singur din locul în care a fost parcat, după ce i-au cedat frânele. Şoferul ar fi uitat să tragă frâna de mână, afirmă un martor ocular care ne-a trimis imaginile.

Maşina a rulat câţiva zeci de metri cu viteză redusă. Imaginile ne arată că acesta se mişca pe strada Kiev, semn că a început deplasarea de pe bd. Moscova şi a trecut inclusiv peste rondul sensului giratoriu. Chiar dacă viteza nu îi era mare, nici un alt conducător nu s-a oprit pentru pentru a sări şi a stopa manual vehiculul.

În cele din urmă, maşina s-a oprit singură după ce a doborât un pilon cu un indicator rutier și a deteriorat un coș de gunoi. Deocamdată nu se cunosc toate pagubele care le-ar fi provocat, dar şi dacă pietonul care apare în imagini a reuşit să treacă strada în siguranţă.

Vezi şi: (foto) Şi-a găsit maşina lovită de un stâlp şi oprită într-un perete scurt. I s-a întâmplat unui român la Chişinău

Vezi şi: (video) Autopilotul perfect? Un fost angajat Uber a mers dintr-un capăt îl altul al Americii fără să atingă volanul unui Prius

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise