(video) Cât pe ce să explodeze toată benzinăria! O șoferiță a făcut o greșeală imensă în timp ce alimenta

2

Se pare că trebuie să fim cu ochii în patru atunci când alimentăm mașina. Nu de alta dar alți șoferi s-ar putea să nu cunoască cât de ușor inflamabil poate fi combustibilul, iar astfel, ne putem expune unui risc imens. O dovedește și un filmuleț video recent postat pe internet.

benzinărie

Surprins de camera de bord aflată în mașina ce aștepta să se alimenteze, în filmuleț putem vedea o șoferiță care în încercarea de a vedea dacă combustibilul mai are mult până ajunge în vârf aprinde bricheta. Desigur combustibilul a luat foc, iar șoferul ce aștepta liniștit, a demarat în trombă din benzinărie fără ca să o ajute pe biata femeie.

Din păcate nu se cunosc prea multe despre urmările acestui incident care a avut loc la o benzinărie din Surgut.

2 Comentarii
  1. Cedru spune

    Pentru cei cascati: Surgut nu e Moscova si soferita isi incalzea cheia cu bricheta…

    “En Russie, dans la ville de Sourgout, une femme était à la station-service et a eu la très mauvaise idée d’utiliser son briquet pour chauffer sa clé afin de l’introduire dans la trappe du réservoir de sa voiture qui était givrée.”

    https://fr.news.yahoo.com/perd-pantalon-attraction-copain-ne-143641005.html

  2. […] (video) Cât pe ce să explodeze toată benzinăria! O șoferiță a făcut o greșeală imensă în… 0 Share Citește și Mai multe de acelasi autor Știri […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata