(video) Mercedes-Benz anunţă despre producţia a jumătate de milion de sedanuri S-Class W222

Sărbătoare la Mercedes-Benz. Acum câteva ore, sedanul cu numărul 500.000 din generația curentă S-Class a părăsit linia de producţie a uzinei din Sindelfingen. Vârful de gamă actual este produs pentru piața globală din 2013 în exclusivitate pe această platformă germană.

Până când va apărea noua generaţie, în aproximativ un an de zile, producţia totală de W222 o va depăşi pe cea a W221, care la fel a trecut de puţin peste 500.000 de exemplare.

Producția de S-Class se caracterizează în prezent prin tehnologii digitale multiple: transmiterea de date prin metode de ultimă generație și cele mai recente soluții hardware facilitează munca fără nici o hârtie, de exemplu. Angajații află despre domeniul de aplicare al specificațiilor fiecărui vehicul prin intermediul unui ecran. Dispozitivele mobile îi asistă în fiecare dintre etapele individuale de lucru.

Fiecare vehicul poate fi amplasat cu precizie, în orice moment, într-o reprezentare virtuală a fabricii. De asemenea, clienții beneficiază de acest lucru: cu serviciul “Digital Anticipation” pot urmări starea de producție a vehiculului lor online.

Măsurile care facilitează un mod de lucru deosebit de ergonomic pentru angajați joacă un rol central. Acestea includ platforme mobile care se mișcă în sincronizare cu linia. Ceea ce este cunoscut sub denumirea de ErgoSkid, care ridică vehiculele de pe linia de asamblare cu 26 de centimetri, în timp ce angajații montează sub hamurile pentru podea, de asemenea, aduce o contribuție esențială la ergonomia îmbunătățită.

Puterea inovatoare este o constantă majoră în producția lui S-Class. Multe tehnologii noi sunt testate inițial ca parte a proiectelor pilot. În 2017, de exemplu, un Mercedes-Benz S-Class facelift a fost primul vehicul care a părăsit în mod autonom linia de producţie.

https://www.youtube.com/watch?v=wtJe2MRfBww

Vezi şi: Test Drive Comparativ: BMW 7 G12 vs MB S-Class W222 (video)

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Maybach S560 4MATIC facelift – limuzina de peste 210.000 euro

Când noua generație Mercedes-Benz S-Class şi-a sărbătorit premiera mondială în 2013 la Hamburg, experții au descris-o drept “cea mai bună mașină din lume” încă de la început. Este într-adevăr cel mai bine vândut sedan de lux la nivel mondial, iar în ultimii ani a primit numeroase premii. De la lansarea pe piață a modelului 220 în 1951 şi până în prezent, aproximativ patru milioane de sedanuri au fost livrate clienților din întreaga lume! China este cea mai mare piață dintre toate: mai mult de o treime din toate maşinile sunt vândute acolo.

Fabrica Mercedes-Benz din Sindelfingen este centrul de excelență pentru vehiculele de lux și fabrica principală pentru producția de modele S și E-Class. Pe viitor, aceasta va fi, de asemenea, locația pentru producția de vehicule electrice sub noul brand EQ. Împreună cu organizația centrală de producție a Mercedes-Benz Cars, numărul de angajaţi se ridică la peste 25.000.

În prezent Mercedes-Benz produce acolo E-Class (Saloon și Estate), precum și CLS, S-Class (Saloon, Coupe și Cabriolet), Mercedes-Maybach, familia Mercedes-AMG GT și GLA. Aproximativ 250 de vehicule sunt livrate pe zi la Centrul de clienți din Sindelfingen.

Iată unde va fi produs în viitor S-Class: (video) Factory 56 – uzina fără linii tradiționale de asamblare! Conceptul și principiile de funcționare

Iată primele detalii despre noua generaţie S-Class: (video) Aşa ceva nu s-a mai văzut! Iată ce va putea face noul Mercedes-Benz S-Class W223

https://www.youtube.com/watch?v=09xGIC3PD5E

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/