(video) Logan electric Made in Moldova! Cine îl face şi ce autonomie are

Dacia a lansat de curând a treia generaţie a modelului Logan, însă aceasta tot încă nu are o versiune electrică din fabrică. Între timp însă, există deja o mulţime de entuziaști din câteva ţări de pe glob, care au dezvoltat cu forţe proprii şi oferă nişte kituri de conversie a generaţiilor vechi pentru a putea fi transformate în electromobile!

Printre aceşti entuziaşti se numără şi o echipă din Republica Moldova. Proiectul a fost inițiat de trei ingineri din țară, care au muncit aproximativ un an la realizarea acestei inovații tehnologice. Conform creatorilor, după o încărcare, mașina ar putea rula pe drumurile din orașe pe o distanţă de până la 120 de km, notează TV8. În viitor această cifră ar putea creşte.

Echipa este în prezent în proces de scriere a proiectului pentru a-l putea înainta testării tehnice și pentru a primi autorizație. Doritorii de a-și instala un motor electric în propria mașină pot scoate din buzunare în jur de 7.000 de euro. Cine spune că este scump trebuie să ştie despre un avantaj: deținătorii vehiculelor electrice vor achita 30 de bani per kilometru, de cinci ori mai puțin decât în cazul unei mașini cu motor obișnuit.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cum-sa-faci-din-dacia-logan-o-masina-electrica-si-sa-mergi-aproape-gratis/
https://autoblog.md/video-mai-ai-nevoie-de-altceva-iata-cat-costa-o-dacia-logan-electrica-care-te-poate-duce-500-de-km/
https://autoblog.md/foto-primul-electromobil-dacia-a-fost-vazut-la-teste-la-40-km-de-hotarul-cu-republica-moldova/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/