(video) Noua generaţie Porsche Panamera a ajuns în mâinile ruşilor de la TopCar

Atelierul de tuning rusesc TopCar a anunţat un nou program de tuning a noii generaţii Porsche Panamera. Modificările nu afectează doar exteriorul şi interiorul automobilului, ci şi ceea ce ascunde sub capotă.

Bodykit-ul exterior a fost numit Stingray GTR Edition şi acesta include 20 de elemente. Printre acestea se numără o nouă capotă, bare de protecţie, praguri laterale, difuzor, splitter, eleron, diverse guri de aerisire, terminaţii ale eşapamentului, etc. Toate acestea sunt făcute din fibră de carbon de o calitate superioară şi mai oferă în schimb o greutate redusă a maşinii.

Mai mult, pentru aproape 1.000 de euro în schimb, atelierul poate monta pe portierele posterioare nişte mânere retractabile făcute în stilul celor care se găsesc pe maşinile mărcii Aston Martin.

Exteriorul lui Porsche Panamera poate fi completat nişte jante cu design exclusiv, de la firmele HRE, ADV.1 sau 1221, care pot măsura 21 de inci. Anvelopele sunt produse de Pirelli şi măsoară: 275/35 R21 în faţă şi 315/30 R21 în spate.

Vezi şi: (video) TechArt prezintă în detalii kitul aerodinamic GrandGT pregătit pentru noua Panamera

TopCar spune că odată ce clientul comandă o transformare şi a habitaclului, aici orice limită dispare. Printre materialele ce pot fi folosite se numără: piele fină, piele de crocodil, fibră de carbon, inserţii din lemn scump şi chiar aur de 24 de karate.

La capitolul modificări tehnice, TopCar anunţă doar despre mărirea puterii pentru varianta Panamera Turbo – până la 650 de CP – fără să dezvăluie mai multe detalii sau caracteristici dinamice.

Preţul minim al bodykit-ului Stingray GTR Edition, care poate fi instalat pe orice model Porsche Panamera de generaţie nouă, porneşte de la 21.800 de euro.

Vezi şi: (video) Mansory ne arată cum se modifică maşinile. Iată ce a făcut din noul Porsche Panamera

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/