(video) “Preţul libertăţii”. În vama Leuşeni-Albiţa s-a deteriorat o barieră din cauza lipsei de energie electrică

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru cei care nu au fost la curent, vă amintim că aseară, timp de câteva ore, s-a înregistrat o avarie în reţeaua electrică a postului vamal Leuşeni-Albiţa, motiv pentru care tot procesul de trecere a frontierei s-a dat peste cap şi s-au format cozi kilometrice. La un moment dat chiar s-a apelat la procedura manuală de control, pentru că problema nu s-a putut rezolva în doi timpi şi trei mişcări, în acest sens utilizându-se dispozitivele mobile de citire a documentelor.

Cei care treceau de acest control puteau înainta, însă nu departe. Lipsa de energie electrică a blocat calea de acces pe teritoriul postului vamal Leuşeni şi, respectiv, intrarea în Republica Moldova, căci bariera automată la fel avea nevoie de curent pentru a funcţiona.

Din primele imagini apărute aseară crezusem că se încearcă pătrunderea în mecanism pentru deschiderea sa manuală. În realitate însă aflăm astăzi că aceasta a fost deteriorată! Cine se face vinovat şi din ai cui bani va fi reparată sau după caz înlocuită rămâne neclar.

Cmentariile sunt închise