(video) Toyota Crown Crossover a primit o versiune de top care poate ieși în off-road

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Japonia a fost lansată o nouă versiune/echipare de top pentru Toyota Crown Crossover. Aceasta se numește Landscape și arată destul de interesant.

Caracteristici cheie:

  • Sedanul cross se remarcă prin bosaje proeminente din plastic mat pe arcurile roților, apărătoare de noroi destul de mari, bare de protecție cu părți inferioare adaptate condițiilor off-road.
  • Mai observăm railings-uri transversale pe acoperiș (opțiune), o nuanță specială Urban Khaki pentru caroserie (în contrast cu numeroase accente negre, inclusiv mânere de uși) și două proiectoare posterioare anti ceață.
  • Versiunea mai este unică prin faptul că este singura ce oferă o banchetă posterioară cu spătare rabatabile în proporție 60:40. Standard mai este un parbriz încălzit.
  • Automobilul mai dispune de o suspensie modificată și, în combinație cu un set de roți speciale, oferă o gardă la sol cu 25 mm mai mare. Anvelope pentru toate terenurile 245/60R18 acoperă jante din aluminiu 18×7½J.
  • Totodată, mașina este pregătită pentru a putea trage remorci, sarcina maximă suportată fiind de 750 kg, însă cârligul și altele aferente sunt valabile separat.
  • Toyota Crown Crossover Landscape se oferă doar cu cel mai puternic propulsor. Este vorba despre un sistem HYBRID MAX, lansat în premieră pentru un sedan Toyota. Este compus dintr-un motor turbo cu patru cilindri în linie şi volum de 2.4 litri, care oferă cuplul maxim între 2.000-3.000 rpm + un motor electric frontal care contribuie la maximizarea producţiei de cuplu + cel mai recent sistem de propulsie electric eAxle (motor electric pe puntea din spate, răcit cu apă şi pentru a asigura un sistem AWD) + o baterie bipolară Ni-MH nou dezvoltată. Toate împreună oferă 350 CP şi 550 Nm!

Prețul de start este de 6.85 milioane de yeni, echivalentul a 41.600 de euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise