Care este motivul producerii accidentului de lângă Cojușna? Poliția vine cu o reacție

0

Detalii despre accidentul care s-a produs în seara zilei de 2 aprilie şi a implicat un sedan sport Mercedes-AMG. Potrivit informaţiilor oficiale, mașina a ajuns într-un panou publicitar după ce i-a explodat pneul unei roți în timpul deplasării. Pe lângă şofer, la bord se mai afla un pasager, notează UNIMEDIA.

Poliția a fost alertată aseară, în jurul orei 19:00, de către un trecător, care a comunicat că pe traseul Chișinău-Ungheni în apropiere de localitatea Cojușna, s-ar fi produs un accident. Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că pe traseul R-1, km 11, un automobil de marcă Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 20 ani, având ca pasager un alt tânăr de 20 ani, ambii locuitori ai Chișinăului, se deplasa spre capitală.

Potrivit Inspectoraului de Poliţie Străşeni, la un moment dat, în timpul deplasării a explodat pneul unei roți, iar mașina a fost proiectată într-un panou publicitar de pe marginea drumului. Ulterior a derapat de pe traseu.

În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit. Șoferul a fost supus testului de alcoolemie, iar rezultatul a ieșit unul negativ. Din declarațiile martorilor oculari, mașina nu se deplasa cu viteză excesivă, însă aici există un însă – un alt martor ne-a scris la adresa redacţiei de curând că a întâlnit pe drum acest automobil şi că a fost depăşit cu peste 200 de km/h!

Se mai precizează că persoana vinovată a primit o amendă de 900 lei și 5 puncte de penalizare pentru încălcarea regulilor circulației rutiere soldate cu deteriorarea bunurilor materiale.

Între timp, am reuşit să indentificăm modelul exact care a fost distrus:

https://autoblog.md/foto-am-gasit-masina-implicata-ieri-in-accidentul-de-la-cojusna-era-un-mercedes-amg-c43-4matic/

Şi am primit imagini video care arată urmările accidentului:

https://autoblog.md/avem-primul-video-de-la-locul-accidentului-de-langa-cojusna-ce-a-ramas-din-sedanul-mercedes-amg/

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi alte accidente care au avut loc recent:

https://autoblog.md/foto-video-accident-grav-la-intersectia-serghei-lazo-stefan-cel-mare-sunt-raniti/

https://autoblog.md/foto-accident-scump-in-capitala-un-audi-s8-plus-implicat-si-avariat/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata