(foto) Accident grav câteva clipe în urmă spre Strășeni! Un Mercedes-Benz E-Class W213 a fost distrus în totalitate

0

Un accident grav a avut loc câteva minute în urmă pe traseul Chișinău – Ungheni, în apropiere de localitatea Cojușna. Potrivit martorilor aflați la fața locului, un Mercedes-Benz E-Class a ieșit în decor și a distrus un gard, la pământ ajungând şi un panou publicitar.

În mașină s-ar fi aflat trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani care au rămas în viață. Mașina, din informațiile de care dispunem, a fost luată în chirie. Iată ce ne-a comunicat martorul:

„Eu am rămas mirat să-i văd pe toți în viață. Băieții au părăsit singuri automobilul, însă nu au comunicat prea multe despre cele întâmplate” a declarat martorul care a dorit să nu-i divulgăm identitatea.

Din câte se pare mașina implicată în accident este un Mercedes-Benz E-Class W213, însă din păcate nu avem mai multe date despre versiunea exactă a modelului.

Cert este că toate airbag-urile mașinii au fost declanșate în acest accident. Automobilul la sigur nu mai poate fi reparat și cel mai probabil va fi declarat daună totală. Ținem să menționăm că în ultima perioadă în țară au avut loc mai multe accidente grave chiar dacă traficul este mai degajat în aceste zile.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-video-accident-grav-la-intersectia-serghei-lazo-stefan-cel-mare-sunt-raniti/

https://autoblog.md/foto-accident-scump-in-capitala-un-audi-s8-plus-implicat-si-avariat/

https://autoblog.md/foto-accident-la-intersectia-russo-dimo-o-honda-s-a-rasturnat-dupa-impactul-cu-o-dacia/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata