(foto) Alertă Auto Inspect: O KIA cu parcurs întors se vinde acum “ca nouă” în Chişinău

Grosolănie cum nu s-a mai văzut! O KIA cu parcurs întors se vinde acum “ca nouă” în Chişinău după ce proprietarul actual i-a întors kilometrajul la starea în care de obicei se află o maşină în primul an de exploatare.

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

Serviciul Auto Inspect avertizează în acest sens despre lansarea unei noi “oferte fierbinţi” pe piaţa automobilelor rulate din Moldova. În cadrul unei verificări a unui model KIA (modelul şi anul nu se anunţă din motive de confidențialitate) cu parcurs de 26.068 de km, s-a stabilit că de fapt cifrele reale sunt de 162.193 de km.

Şi în această situaţie întrebarea principală care rămâne fără răspuns este pentru ce s-a făcut una ca asta? Nu s-a putut comercializa cu datele originale ale kilometrajului, care sunt încă unele destul de acceptabile? ¯\_(ツ)_/¯

Amintim că în ţara noastră, fraudarea datelor odometrului la orice tip de vehicul se sancționează cu amendă de la 60 la 90 de unități convenționale aplicată persoanei fizice, cu amendă de la 90 la 150 de unități convenționale aplicată persoanei juridice (1 u.c.= 50 de lei). Deocamdată, cel puţin de la ştiri, nu s-a auzit despre acordarea unei astfel de amenzi, semn că “afacerea” prosperă.

Vezi şi: Nu e o glumă! În Moldova se vinde o mașină cu peste 700000 de km întorși!

Vezi şi: Auto Inspect: Realitatea anunțurilor auto din Moldova! Toyota Prius cu peste 250000 de km întorşi

Vezi şi: (foto) Alertă Auto Inspect: Renault Megane cu minus 100000 de km la bord

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/