(video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

Majoritatea automobilelor rulate vândute în Moldova au un trecut dubios! Inclusiv și mașinile aduse de peste hotarele țării din state ca Belgia, Olanda, Germania, Italia, Elveția sau Franța, ajung în țară deja cu kilometrajul întors și cu cărți de service contrafăcute.

Pentru a evita asemenea situații, apelați la Auto Inspect – serviciul care activează în favoarea cumpărătorului și care are ca principal scop identificarea viciilor ascunse, printre care și accidentele ascunse.

Audi Q5 – accident ascuns!

Iată și un reportaj video în care, în timp ce era verificat un Audi Q5 importat din Canada, a fost identificat un accident rutier în urma căruia airbag-urile declanșate au fost tăiate și nu au fost înlocuite cu unele noi.

La fel, mai multe părți ale caroseriei arătau semne de un fost accident rutier. Mașina costa 17.500 euro și se prezenta în stare foarte bună, dar nu a fost așa!

VW Caddy – kilometraj dublu!

Un alt caz în care am identificat un accident destul de puternic, ce a avut loc în trecut, dar și un kilometraj întors, a implicat un Volkswagen Caddy importat din Italia. Mașina avea și carte de service, doar că cifrele din ea nu coincideau cu cele de pe bord!

Aveți grijă la mașinile pe care le cumpărați! Pentru mai multe detalii despre Auto Inspect accesați pagina de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160!

Cmentariile sunt închise