in , ,

(video) În această dimineaţă un şofer din Moldova a evitat la limită un accident cu o căprioară

Dimineaţa zilei de astăzi a început cu o situaţie uşor stresantă pentru un şofer din Moldova. Circulând pe un traseu naţional (M14 Chişinău-Bălţi) în condiţii de vizibilitate slabă, când afară încă era întuneric, a fost la un pas de a lovi o căprioară care a trecut “neregulamentar” drumul.

În cazul unor circumstanțe uşor diferite un impact ar fi fost inevitabil, însă conducătorul auto a putut reacţiona la timp şi călca frâna uşor. Ulterior a tras puţin pe dreapta pentru a se calma înainte de a-şi continua deplasarea.

În contextul celor spuse, şoferii din Republica Moldova trebuie să ştie că nu sunt singuri pe traseele naţionale. Accidente cu implicarea animalelor sălbatice se înregistrează foarte rar, însă asta nu înseamnă că nu ar putea să se întâmple!

VIDEO: facebook.com/Vadim Cobzac

Fiţi în continuare prudenţi! Conform datelor meteo, şi la această oră se menţine ceaţă pe o mare parte a teritoriului ţării.

ceata 11 februarie

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: