În reţeaua LUKOIL s-au iefinit carburanţii! Cât costă acum benzina, motorina şi GPL-ul

0

Un mic anunţ pentru proprietarii de autovehicule din Moldova. Compania LUKOIL, cea care deţine în prezent cea mai mare reţea de staţii de alimentare din ţară, anunţă despre reduceri la toate tipurile de carburanţi pe care îi comercializează.

lukoil peco
FOTO: lukoil.ro

Astfel, preţurile la pompă afişate mai nou în staţiile LUKOIL vor fi mai mici cu 25 de bani pentru toate tipurile de benzină, cu 25 de bani pentru toate tipurile de motorină şi cu 15 bani pentru GPL.

Iată un price-list actual:

  • Benzină ECTO 100 – 19.37 lei
  • Benzină Premium-95 ECTO – 18.87 lei
  • Benzină Premium-95 – 18.77 lei
  • Motorină ECTO – 16.82 lei
  • Motorină Euro-5 – 16.70 lei
  • Gaz lichefiat – 10.87 lei
  • Gaz natural (Metan) – 8.30 lei

Amintim că la jumătatea lunii ianuarie din acest an, practic toţi operatorii din ţară au anunţat scumpirea carburanţilor cu 55-60 de bani pentru benzină, 65-70 de bani pentru motorină şi cu tocmai aproximativ 1.2 lei pentru GPL. Astfel preţul unui litru de benzină Premium 95 depăşea 19 lei, al unuia de motorină ajungea la 17 lei, iar al unuia de GPL la aproximativ 11 lei.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata