in ,

(foto) Ploile frecvente din ultima perioadă pot duce la astfel de situaţii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Precipitațiile sub formă de ploaie, care cad deja destul de frecvent în ultimele săptămâni, pot duce la căderea copacilor sau cel puţin a crengilor din aceştia.

Iată un exemplu care demonstrează că din cauza umezelii mari, crengile putrede se înmoaie şi se pot rupe acum foarte uşor, chiar şi fără a fi nevoie de intervenția vântului.

Imaginile în cauză vin dintr-o curte de pe bd. Traian 18/1. S-a întâmplat la o oră devreme din această dimineaţă.

Iată încă o situaţie neplăcută care apare din cauza ploilor, pe secţiunile de drum aflate în reparaţii sau pe care s-a săpat recent. “Apropo, anume în acest loc, în fiecare an asfaltul se surpă, anul trecut era o Toyota RAV4”, a spus autorul fotografiei.

În context, aflaţi că Serviciul Meteorologic de Stat încă nu anunţă despre o vreme favorabilă pentru următoarele zile, ci din contra, continuă să actualizeze Codul Galben de instabilitate atmosferică pentru a nu ştim câta zi la rând. Avertizarea intră în vigoare din această după amiază.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!