(video) Accident tragic la Cahul. Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, deplasându-se într-o remorcă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident tragic în sudul ţării, în seara de 8 februarie. Un autoturism marca Skoda a lovit cu viteză din spate un motocultor la intrare în satul Manta din raionul Cahul. Cu motocultorul se deplasau doi bărbați, unul dintre care şi-a pierdut viaţa pe loc, scrie Ziuadeazi.

Poliția a stabilit că la volanul maşinii se afla un bărbat de 49 de ani, care se deplasa spre Giurgiuleşti când a lovit din spate un motocultor cu remorcă, care rula pe aceeași bandă.

La ghidonul motocultorului se afla un  bărbat în vârstă de 49 ani, iar în calitate de pasager avea un tânăr de 23 ani. În urma impactului, din cauza leziunilor primite, tânărul a decedat, iar şoferul a fost internat în secția reanimare.

Şoferul automobilului şi pasagerul acestuia nu au avut de suferit, însă posesorul permisului de categorie B era în stare de ebrietate (0.73 mg/l de alcool în aerul expirat).

Amintim prin acest articol, în contextul accidentului, că potrivit RCR conducătorii de motocultoare sunt obligaţi să respecte o serie de prevederi atunci când folosesc drumurile publice. Poate cea mai importantă dintre ele: este interzisă transportarea persoanelor în remorca motocultorului!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/