(video) Un şofer loveşte cu piciorul un inspector INSP care încearcă să-l scoată din maşină. Jumătate de milion de oameni au privit asta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În acest weekend, pe un profil de TikTok, au apărut imagini din cadrul unui conflict iscat între un şofer şi un echipaj INSP. Filmulețul a devenit rapid viral şi până la această oră a fost văzut de jumătate de milion de oameni!

Pentru că s-a scos din context de dragul conținutului (s-a promis o continuare) şi nu a fost făcut public un video integral care descrie situaţia mai bine, am apelat la INSP pentru o reacţie. Şi iată ce am reuşit să aflăm.

VIDEO: tiktok.com/@antivirus_md

Totul s-a întâmplat într-o zi din prima jumătate a lunii august din anul curent. Conducătorul acestei Mazda, născut în anul 1988, a fost tras pe dreapta în cadrul unei verificări de rutină, în urma căreia s-a scos la iveală mai multe nereguli. Tipul nu avea o revizie tehnică valabilă şi nici permis de conducere la moment. În plus, adunase deja 17 puncte de penalizare.

Mai devreme, în iulie, a fost implicat într-un accident rutier şi a fost recunoscut vinovat de producerea acestuia. În contul personal mai are multiple încălcări şi a ajuns în atenţia autorităților în urma unor alte implicări în accidente, acte de samavolnicie, huliganism, nesupunere faţă de cerinţele legale ale agenților de patrulare, etc.

Părţile la sigur se vor întâlni la judecată şi tot atunci instanţa urmează să decidă dacă inspectorii de patrulare au fost “moi” în acţiuni sau şi-au depăşit atribuțiile de serviciu.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/