(video) Un nou accident cu implicarea unor drumari. Doi bărbaţi care munceau lângă Truşeni, la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident grav cu implicarea unor drumari s-a produs în această dimineaţă în apropiere de intrarea în localitatea Trușeni. Un șofer a lovit o mașină staționată, iar aceasta din urmă a fost proiectată în doi muncitori care desfășurau lucrări de reparație a drumului. Bărbații s-au ales cu mai multe traumatisme și au fost transportați la spital.

Ajunși la fata locului, polițiștii au stabilit că Nissan Qashqai, condus de bărbat de 30 ani, a lovit un Mitsubishi care staționa pe banda a doua de circulație, semnalizat corespunzător. În urma impactului, automobilul lovit a fost proiectat înainte și ca rezultat a tamponat doi bărbați de 33 si 61 de ani, angajați ai întreprinderii de reparare a drumului, care în acel moment se aflau în fața automobilului și desfășurau activități de întreținere a drumului.

Bărbații au fost preluați de un echipaj medical și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă, iar șoferul va fi sancționat în funcție de gravitatea leziunilor suferite de cei doi muncitori.

VIDEO: facebook.com/ekaterina.mitlina

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise