(foto) Demontate cu grijă! Acest BMW Seria 1 a fost desfăcut în doar câteva ore într-un oraş german

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 23 de ani din Duisburg, un oraş la nord de Düsseldorf, a avut parte de o surpriză urâtă marți dimineața. Bărbatul se îndrepta către mașina sa în jurul orei 7 dimineața, pe care o parcase cu o seară înainte (6 decembrie, ora 20:30) într-o parcare rezidențială de pe Mendelstrasse. Acolo a constatat că BMW-ul său Seria 1 gri fusese parțial “canibalizat”.

Necunoscuți i-au demontat tot bordul interior, consola centrală, tunelul central, inclusiv volanul, diferite părți ale ornamentelor interioare, capota, bara de protecție față cu tot cu plăcuţa de înmatriculare, dar şi mai multe părţi componente de sub capotă, aferente motorului.

Ar mai fi de remarcat acuratețea demontării tuturor pieselor, ceea ce i-a uimit şi pe poliţişti, potrivit waz.de

Ziua de marţi a început normal pentru Sebastian Preuss din Duisburg:

„Am ieșit din casă la ora 7 și am vrut să merg la serviciu. Am fost total uluit de ce am văzut când m-am apropiat de maşină.”

Biroul de Investigații Criminale a deschis o anchetă după câteva urme descoperite şi este în căutarea infractorilor, a plăcuţei, dar și a martorilor. Nu de alta, dar făptașii și-au asumat un mare risc să fie prinși în flagrant pentru că parcarea în cauză este încadrată între trei clădiri înalte.

Un vecin a declarat marți dimineață că nu a observat nimic în timpul unei plimbări nocturne cu câinele său.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise