in , , ,

(video) Ceaţa densă poate pune în pericol vieţi! Accident pe traseul Chişinău-Bălţi cu formare de ambuteiaj

Schimbarea bruscă a temperaturilor care are loc în aceste ore, înainte ca un front arctic de aer rece să ajungă să se instaureze peste ţară, a dus la formarea de ceaţă pe o bună parte a teritoriului Republicii Moldova. Aceasta a apărut din această noapte şi iată că se menţine până la ora actuală, mai ales în raioanele de nord şi centru.

screencapture old meteo md 2021 02 11 16 01 38 1

Ceaţa este şi un fenomen periculos care poate contribui la producerea de accidente rutiere. Nu o spunem noi, ci acest lucru se poate vedea în practică.

Un exemplu serveşte acest accident care a avut loc în această după amiază pe traseul Chişinău-Bălţi. În zonă s-au format ambuteiaje conform martorilor. La faţa locului a intervenit poliţia, dar şi un echipaj de pompieri, însă deocamdată nu avem informaţii despre starea şoferilor implicaţi.

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: Galean Gheorghe

Iată unde se înregistrează ceaţă conform camerelor ASD:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!