(video) Premieră: CUPRA UrbanRebel oferă o idee despre viitorul design al unei maşini ce va fi lansate în 2025

Marca CUPRA a pregătit un concept neobișnuit pentru Salonul Auto Internaţional de la München. CUPRA UrbanRebel este un hatchback cu trei uşi, sub forma unei maşini de curse, care oferă o idee despre viitorul limbaj de design folosit pe o maşină urbană, evident electrică, ce va fi lansată în 2025.

Planul este de a produce acest automobil într-un volum de peste 500.000 de unităţi anual şi asta sub diferite mărci ale concernului VW!

Cel mai probabil este vorba despre un electromobil de talia sau chiar o versiune electrică a modelelor SEAT Ibiza, Volkswagen Polo și Skoda Fabia. Cel puțin dimensiunile conceptului sunt comparabile cu acestea: 4.080 x 1.795 x 1.444 mm în lungime, lățime și înălțime respectiv. Dar este posibil ca, mai ales în Europa, astfel de vehicule electrice să le înlocuiască complet pe unele dintre cele menţionate anterior!

Creând UrbanRebel, designerii au încercat să dezvolte ideea redată prin conceptul Tavascan în urmă cu doi ani: un “nas” aplatizat, faruri înclinate și pereți laterali sculpturali. Iar kitul de caroserie de care dispune, cu o aripă posterioară masivă, este menit să sugereze cât de sportive din punct de vedere dinamic vor fi noile produse, dar şi faptul că în ADN-ul CUPRA se află cursele.

Conceptul din imagini este făcut pe baza unei versiuni scurtate a platformei modulare MEB. Unitatea sa de propulsie produce 340 CP, însă pentru o perioadă scurtă de timp poate oferi 435 CP! Astfel, timpul necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 km/h este de 3.2 secunde.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/