(video) Situaţie filmată dintr-o ambulanță. O maşină cu numere MAI, la un pas de lua pe capotă câţiva pietoni

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O maşină cu numere MAI a fost la un pas de a fi implicată într-un accident de circulaţie cu pietoni în sectorul Buiucani. Situaţia periculoasă s-a întâmplat pe strada Vissarion Belinski, în intersecţie cu strada Ioana Radu. Imaginile vin de pe camera de bord a unei ambulanțe, a cărei conducător auto le-a făcut publice sub anonimat.

Şoferul din autoturismul alb cel mai probabil se deplasa cu viteză regulamentară, însă nu a fost atent la cele ce se întâmplă în faţa sa. Într-un ultim moment a călcat frâna în podea, iar sunetul generat de anvelopele roase de carosabil i-a pus în gardă pe pietoni, care s-au oprit la timp din a mai înainta. Atraşi de sunetele caracteristice au fost şi alţi oameni care se aflau pe trotuar la distanță.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit şi din câte se pare angajatul MAI şi-a învățat lecţia.

VIDEO: Anonim

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata