(video) Reglări de conturi între două grupări, duminică seara, pe un traseu din Basarabeasca

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Aseară, în jurul orei 17:40, polițiștii din Basarabeasca au fost anunțați că în secția internare a fost preluat un bărbat cu o plagă în regiunea pieptului. Acesta este locuitor al mun. Chișinău și a comunicat inițial că rana a obținut-o în urma unei căderi pe o rangă metalică. Oamenilor legii le-a trezit această informație nişte suspiciuni.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului (unde ar fi căzut) și au stabilit, preliminar, că acesta a fost implicat într-un conflict care s-a iscat între mai multe persoane. În timpul discuțiilor s-a stabilit că ar fi fost vorba despre un conflict declanșat câteva zile mai devreme, la 24 iunie, între un prieten de-al victimei și un cetățean din Basarabeasca.

După conflict, prietenul victimei a revenit în Chișinău, după care s-a întors în Basarabeasca, la 26 iunie, cu scopul de a se răzbuna, fiind însoțit de încă trei prieteni de-ai săi, printre care și victima.

Ajunși la destinație, bărbații l-au bătut pe locuitorul orașului Basarabeasca, după care au urcat în automobil și au plecat. Bărbatul maltratat a urcat la ghidonul unei motociclete și a pornit după cei care l-au bătut, luând cu el și o rangă metalică.

În timpul deplasării, la un moment dat, automobilul a tamponat din spate motocicleta, conducătorul răsturnându-se și primind traumatisme neînsemnate. Continuând deplasarea, automobilul a fost zărit de un alt locuitor al orașului Basarabeasca care, observând că se deplasează haotic și suspectând că la volan s-ar putea afla cineva în stare de ebrietate, s-a luat după acel automobil pentru a-l opri. La ieșirea din orașul Basarabeasca, toți șoferii au fost zăriți de prietena motociclistului şi la rândul ei, suspectând că s-a întâmplat ceva grav, a urcat în mașină și a pornit după ei.

În apropierea satului Iserlia, șoferii au reuşit să oprească mașina celor patru bărbați. Cel care avea o rangă metalică la el a deteriorat geamurile automobilului și a înfipt pe unul dintre bărbați în regiunea pieptului, cel din urmă fiind ulterior internat în spital.

Toate persoanele implicate în conflict au fost identificate și aduse la Inspectoratul de poliție pentru a fi documentate. Bărbații sunt cercetați penal pentru huliganism agravat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata