Aceeaşi maşină, dar cu parcurs diferit în două anunţuri. Cum dorinţa unui automobilist din Chişinău a fost spulberată

Într-un mesaj venit la adresa serviciului Auto Inspect, un automobilist din Chişinău a atras atenţia asupra unei situaţii interesante, depistată de curând pe cel mai popular portal de anunţuri din Moldova şi care se referă la o problemă acută pe piaţa maşinilor rulate – întoarcerea kilometrajului.

Bărbatul a spus că de ceva timp este în căutarea unui automobil, anume de model Skoda Octavia. Piaţa auto o cunoaşte deja bine şi urmăreşte în toată ziua noile oferte interesante care apar pe acest portal. Un exemplar din 2011 care i-ar fi putut îndeplini visul a fost luat de mult la ochi, însă descoperirea făcută recent a devenit o piedică în achiziție.

“Avea parcurs de aproximativ 250.000 și se afla într-o parcare, dar mai nou, seara, o găsesc lustruită frumoasă, nici nouă nu arată aşa, dar cu parcurs de 150.000 de km”.

Faptul este confirmat şi de cele două anunţuri publicate în seara zilei de ieri la o oră diferenţă. Primul este cu maşina vândută de o parcare din Chişinău, în care este indicat clar parcursul real de 245.800 de km, cifră care se vede şi într-una din imaginile ataşate, în timp ce în al doilea (cu imagini care nu indică clar datele de pe bord) despre acelaşi automobil, autorul fiind deja o persoană fizică, se indică un parcurs de 146.200 de km.

Posibilul proprietar actual mai menţionează în anunţul său că maşina este într-o stare excelentă, ca şi cea a unui automobil nou, are un nivel de echipare bogat şi se acceptă orice verificări. De ce nu a indicat şi o cifră reală a parcursului nu este clar.

Aveți dar mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/