Imaginea zilei: Semnele războiului din Ucraina, acum şi pe străzile din Chişinău

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Un automobilist din Ucraina, cu riscul propriei vieți și a apropiaților săi, a reușit să scape din ghearele războiului care a cuprins ţara vecină și să se refugieze în Republica Moldova. Acesta se deplasează acum pe străzile capitalei, arătându-ne nouă tuturor că ceea ce se întâmplă acolo, la el acasă, este mai mult decât realitate!

BMW-ul Seria 5 înmatriculat în regiunea Herson, cea care se învecinează cu peninsula Crimeea şi acum este parţial ocupată de invadatorii ruşi, ar fi fost una dintre țintele lor. Are urme de gloanţe cel puţin pe hayon şi lunetă, iar circumstanțele în care au apărut (fie când mașina se afla în mișcare, fie când staționa sau era parcată) le poate ști doar proprietarul.

Sperăm că nimeni dintre pasageri nu a avut de suferit în momentul atacului şi că va veni cât mai curând ziua când şoferul se va putea întoarce înapoi în patrie, în deplină siguranţă! 🇺🇦

FOTO: facebook.com

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata