(video) Ai folosit vreodată piese contrafăcute pe mașina ta? Hyundai te avertizează

0

Hyundai a demarat în SUA o campanie care își propune să informeze clienții în privința riscului pe care îl presupune utilizarea pieselor aftermarket de origine dubioasă. „Oamenii aleg satisfacția pe termen scurt a costurilor reduse, dar riscurile pe termen lung sunt majore”.

https://youtu.be/GyeAkoiDALE

Problema pieselor și subansamblelor contrafăcute nu este una est-europeană și nici măcar una europeană. Mărcile americane se lovesc des de piese de schimb produse fraudulos și montate apoi la ateliere specializate independente pe mașini în condiții îndoielnice. Iar dacă de multe ori aceste piese își trăiesc viața trecute cu vederea și apoi schimbate, există ocazii în care alegerea unei astfel de soluții în favoarea uneia originale te poate costa viața.

486396l

Acesta este și mesajul pe care Hyundai îl aruncă pe piața din Statele Unite printr-o campanie de educare a clienților care are la bază un mesaj clar: riscurile utilizării pieselor contrafăcute sau reciclate sunt majore și pot duce la accidente care te pot costa viața.

Și pentru că o serie seacă de cuvinte și sfaturi nu are efect, Hyundai plasează câteva fotografii și imagini video care își propun să ne arate exact diferența dintre un airbag original și unul de origine necunoscută.

333290l

„Piesele contrafăcute pentru modelele Hyundai sunt o problemă care pe parcursul ultimilor 30 de ani a crescut în intensitate. Clienții acceptă satisfacția pe termen scurt a reparației la un cost redus, uneori fără să știe că aceste costuri mici sunt realizate prin înlocuirea pieselor originale cu unele contrafăcute. Economiile pe termen scurt pot avea implicații adverse pe termen lung pentru mașină și pentru pasageri, iar asta duce de fapt la costuri ulterioare mult mai mari. Cu cât oamenii înțeleg mai mult pericolul utilizării pieselor care nu sunt de origine controlată, cu atât scad șansele ca aceștia să sufere consecințe majore. Siguranța și încrederea sunt caracteristici de bază ale brandului nostru și de aceea lansăm această campanie”, spune Frank Ferrara, vicepreședinte executiv al Hyundai Motor America.

Campania poate fi analizată în detaliu pe site-ul oficial al celor de la Hyundai SUA.

Sursa: Automarket

0 comentarii
  1. Spike spune

    65, the code goes and grab 65 comments. I don't know which ones it will grabs. Sometimes it grabs the lastest comments sometimes it do3;&n9#t. What ever the delay is between the current count and the old count it will get worst if you have a flood of comments in a short period of time. It look like right now the delay is as much as 24 hours or more. You guys need to fixed this it is very effing annoying.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata