Ford Mustang Mach-E a primit un update important

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Noul Ford Mustang Mach-E primește un prim update important, prin tehnologia over-the-air (OTA), astfel încât se aplică şi tuturor exemplarelor deja achiziționate şi utilizate pe drumuri. Producătorul spune că este una dintre numeroasele actualizări gratuite pe care continuă să le facă în hardware și software sau prin omologare.

Aşadar, în primul rând, ca reacţie la cerinţele clienţilor, capacitatea de remorcare aprobată a lui Mustang Mach-E a fost acum crescută la 1.000 kg pe modelele cu autonomie extinsă, atât în versiunea cu un motor, cât și în cea cu două motoare. Este mai mult decât suficient pentru a permite clienților să tracteze o barcă tipică de pescuit din fibră de sticlă, de dimensiuni mici sau medii.

Electromobilul a mai primit actualizări pentru a reduce timpul de încărcare rapidă între 80 şi 90% din capacitate. Acum în loc de 52 de minute va fi nevoie de doar 15.

A avut loc şi o recalibrare a caracteristicii de utilizare a sistemului One-Pedal pentru uşurinţă în utilizare, performanțe mai fluide la viteze mici și îmbunătățiri în ceea ce privește confortul șoferului.

Acum, vândut în Europa de peste un an (peste 23.000 de exemplare livrate în primul an), Mustang Mach-E continuă să câștige fani. Până în prezent, aproximativ 88% dintre clienți s-au mutat de la alte mărci de mașini la Ford pentru a experimenta caracteristicile atractive de condus, stilul îndrăzneț și autonomia vehiculului.

În viitor, sunt planificate alte actualizări over-the-air pentru a îmbunătăți continuu modelul electric.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata