Atenţie unde parcaţi regulamentar în Chişinău! Indicatoarele pot fi false!

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O şoferiţă din Chişinău s-a confruntat în acest weekend cu o situaţie neplăcută, dar şi neobișnuită. Experienţa trăită ar trebui să servească drept lecţie pentru alţii. Nu de alta, însă nu mai ştii la ce să te aştepţi când îţi laşi maşina pe o stradă din capitală, mai ales într-o zonă în care este aparent regulamentar să faci asta!

Să ştie deci toată lumea: nu toate indicatoarele rutiere 5.48 Parcare şi cele lor aferente din Chişinău sunt adevărate! Pot exista şi unele artificiale, false sau mai exact spus – instalate ilegal!

Din câte se pare poliţia cunoaşte despre care şi unde stau, însă nu întreprinde nimic până nu se întocmesc câteva procese verbale şi până când cineva mai curajos nu ridică întrebarea?…

Update: Semnul a fost scos. Mulțumim! Împreună pentru o societate mai sigură. Asta e mesajul care stă pe fiecare…

Posted by Olga Tapordei on Saturday, 6 November 2021

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata