(foto) Caz real! Parcarea mașinii pe ditamai bulevard, la lumină, nu te scapă de spargere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Inspectoratul de Poliție Botanica a fost sesizat astăzi, la ora 10:00, despre o spargere a unui automobil parcat pe bd. Dacia. La 112 a sunat chiar proprietarul supărat de cele ce i s-au întâmplat.

Conform datelor Poliției Capitalei, la fața locului s-a deplasat un grup operativ. Acesta a fost întâmpinat de solicitant, un bărbat de 42 de ani. El le-a spus oamenilor legii că aseară și-a parcat SUV-ul de model BMW X5 la marginea bulevardului, după care a mers acasă.

Dimineața și-a găsit mașina cu un mic geam posterior deteriorat. Iar din cabină au dispărut atât bunuri, cât și părți componente. Imagini publicate pe o rețea de socializare arată că hoțul a considerat valoros volanul, sistemul multimedia cu tot cu ecran, panoul de control a climatizării, etc.

Pe caz a fost inițiată o anchetă. Ofițerii de investigații și urmărire penală deja întreprind măsuri pentru identificarea și reținerea făptașului care a comis această spargere și furt de bunuri.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise