(foto) VW T-Roc s-a ales cu un nou motor de top și cu mai multe opțiuni de personalizare

Volkswagen anunţă despre extinderea liniilor de echipament speciale pentru T-Roc. SUV-ul popular şi compact este acum disponibil la comandă şi cu un motor diesel deosebit de puternic, cu un volum de 2.0 litri şi cu 190 de CP la activ.

De asemenea, alte două pachete stilistice au devenit disponibile pentru model: cel numit “Black Style” conferă mai multă eleganță datorită multor elemente negre, contrastante, iar cel “Beats”, care este opţional, aduce mai multe repere de culoare roşie pentru exterior şi interior, dar şi un sistem audio Beats.

Aşadar, aflaţi că noul motor poate fi comandat doar în combinaţie cu linia de echipament opţională Sport. Un TDI de 2.0 litri oferă 190 de CP şi 400 Nm de cuplu. Puterea este distribuită tuturor celor patru roţi prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală 4MOTION. Cutia de viteze este un DSG cu 7 trepte.

În Germania, prețul de pornire al unui T-Roc 2.0 TDI cu 190 de CP este de 35.105 euro.

Vezi şi: (foto) VW introduce ediţia specială Touareg „ONE Million” pentru a marca un milion de SUV-uri produse

Pachetul de design Black Style include multe elemente negre diferite, cum ar fi carcasa oglinzilor exterioare retrovizoare, ornamente laterale, banda de jos a grilei radiatorului, precum și jantele din aliaj Grange Hill de 18 inci. O altă caracteristică specială este noua folie decorativă de pe montanţii C, cu un model grafic în nuanţe gri şi negru.

Interiorul, de asemenea, include caracteristici specifice noului pachet Black Style: un tavan de culoare neagră şi inserţii negre lucioase pe bord care contrastează de minune cu nuanţa albă a sistemului de iluminare ambientală. În Germania, noul pachet de design pentru T-Roc, în combinaţie cu linia de echipament opțională Sport, este disponibil pentru un preţ de 1.235 de euro, iar linia de echipament opțională Style poate fi adăugată suplimentar pentru alţi 1.575 de euro.

Ca o altă opțiune, acoperișul poate fi de asemenea configurat în negru. Sunt puse la dispoziţie şi jante Suzuka negre din aliaj şi de 19 inci pentru a garanta chiar mai mult caracter individual.

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Ediţia limitată VW Passat Variant 4MOTION R-Line Edition

Un sistem audio Beats se află în centrul noului pachet opţional “Beats” şi este format din şase difuzoare, un amplificator digital în opt canale, un subwoofer, toate generând o putere totală de 300 de waţi. Aceste componente au fost perfect coordonate și aduc un sunet impresionant în T-Roc. Un Composition Media radio şi App-Connect vor asigura funcționalitatea necesară în paralel.

Alte caracteristici ale pachetului “Beats” includ praguri cu inscripții “beats”, o inserţie roşie pe bord și iluminat de fundal în culoare roşie. Exteriorul este dominat de carcase roşii ale oglinzilor exterioare și din nou montanţi C cu o folie decorativă. Pe partea de jante se oferă unele din aliaj de model Mayfield, de 17 inci, care includ margini roşii ale logoului VW de pe ele.

În Germania, pachetul “Beats” pentru T-Roc va fi disponibil pentru un preţ suplimentar de 720 de euro în combinaţie cu linia de echipament opțională Style și de 850 de euro cu linia de echipament Sport.

Vezi şi: (video) Premieră mondială: Noul VW T-Roc R – cu 300 de CP şi eşapament de la Akrapovic

Cmentariile sunt închise