(foto) VW introduce ediţia specială Touareg “ONE Million” pentru a marca un milion de SUV-uri produse

Acum câteva ore, de pe liniile de producţie ale uzinei VW din Bratislava, Slovacia, a ieşit exemplarul Touareg cu numărul 1.000.000!

Pentru a marca evenimentul deosebit de important, germanii lansează o ediţie specială şi limitată, care se va deosebi printre altele printr-un set de jante exclusive şi tapiţerie cu piele naturală italiană pentru scaune.

Modelul Touareg a devenit o parte integrantă a liniei Volkswagen, spun nemţii, astfel încât lansarea unei versiuni speciale cu ocazia producţiei a un milion de exemplare este o bună oportunitate de a reaminti despre importanța acestuia. Touareg-ul aniversar este disponibil finisat în culoarea opţională Sechura Beige şi cu două seturi de jante la alegere: lucioase Bogota de 20 de inci sau de model Suzuka de 21 de inci şi în culoare Adamantium Silver.

Ediţia specială va mai putea fi recunoscută prin nişte embleme speciale pe montanţii centrali, stopuri fumurii, nişte inserţii negre lucioase pe arcurile roţilor şi pe difuzor. Suplimentar, proprietarul îl poate personaliza cu un R-Line Black Style care adaugă inserţii decorative speciale, iar corpurile oglinzilor retrovizoare le face argintii.

Vezi şi: GENEVA 2019: Noul VW Touareg V8 TDI – Reportaj Video AutoBlog.MD

Pentru a face special şi habitaclul, se foloseşte piele Puglia despre care se spune că este colorată cu extract din frunze de oliv. Aceasta este folosită şi pentru acoperirea cheii maşinii. Partea superioară a scaunelor și panourile ușilor sunt decorate cu cusături realizate sub forma unor romburi în culoarea Amber Brown. Alte elemente sunt finisate pentru contrast în nuanţa Silver Wave.

Bordul automobilului este digitalizat prin Innovision Cockpit, prin care poate fi controlat sistemul multimedia sau încălzirea pentru scaune de exemplu.

Volkswagen-ul aniversar este echipat cu V6 turbo diesel de 3.0 litri, care produce 286 CP/600 Nm şi este cuplat la o cutie de viteze automată cu opt trepte. Sistemul de tracţiune oferit “la pachet” este unul integral. Preţul de start anunţat este de 80.880 de euro, cu tocmai 22.265 de euro mai mare decât o maşină de bază cu acelaşi motor.

Vezi neapărat: (video) Cum merge noul Volkswagen Touareg 3.0 TDI V6? Test Drive AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/