(video) Situație riscantă! Vezi cum pe bd. Dacia o mașină a alunecat în apropiere de o trecere pentru pietoni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Deși de multe ori se repetă una și aceeași, se îndeamnă respectuos la o mai mare prudență în vederea evitării unor situații neplăcute sau urâte, unii șoferi trec cu vederea și se consideră mai încrezuți în sine, dar asta până când nu o dau în bară, nu experimentează pe propria piele și simt acel rece care trece pe la spate.

Ninsoarea depusă aseară pe străzile capitalei a format pe alocuri lunecuș, iar orice șofer care observă cel mai mic semnal, pericol de a derapa, automat ar face bine să reducă viteza. Nu mai spunem că este recomandabil, pentru orice eventualitate, să se reducă din viteză când se circulă în apropiere de treceri pietonale.

Aseară, pe bd. Dacia, un șofer nu a ținut cont de recomandările generale și frânarea bruscă în preajma unei zebre utilizate de câțiva pietoni a făcut ca automobilul să alunece necontrolat. Câteva persoane ar fi fost lovite dacă acestea nu ar fi reacționat.

VIDEO: facebook.com/Ivan Burlacu

Mai amintim despre regula din RCR: conducătorul de vehicul trebuie să manifeste prudenţă sporită şi, în caz de necesitate, să reducă viteza până la limita care i-ar garanta siguranţa traficului sau chiar să oprească.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise