(video) Gata de noul Miami Grand Prix. Sergio Perez a mers acolo din New York, la volanul unui monopost

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Echipa Red Bull Racing a postat un nou mini film, cu o durată de 11 minute, pe canalul său de YouTube. În el, de această dată, pilotul Sergio Perez a făcut o călătorie de la New York spre Miami (aproximativ 2.700 km) într-un monopost RB7.

Videoclipul este setat să coincidă cu primul Grand Prix din Miami, care se va desfășura în perioada 6-8 mai 2022. Echipa de curse a decis din proprie inițiativă să promoveze într-un astfel de mod acest eveniment.

Conform scenariului, Perez pleacă dintr-o cameră de hotel și îşi ridică mașina dintr-un loc de parcare obișnuit din stradă. Pe parcurs îşi cumpără un energizant, se alege cu o amendă pentru parcare neregulamentară, face câteva opriri la boxe și chiar conduce în afara asfaltului.

Îşi termină călătoria în fața porților Miami Speedway, unde cursa va avea loc peste două săptămâni, dar s-a cam grăbit pentru că pista nu era încă amenajată (la momentul filmărilor).

FOTO:
(Chris Tedesco / Red Bull Content Pool)

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/