(video) Momentul când este stricat un BMW X6 M First Edition! Iată cum a reacţionat şoferul după ce nu i-a fost cedată trecerea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acest accident s-a întâmplat de curând în zona oraşului Moscova (la intersecția Molodogvardeyskaya și Polotskaya) şi chiar dacă nu am reuşit să identificăm mai multe detalii despre el pentru a răspunde la întrebările cine, ce, unde şi când, cum şi de ce, din această situaţie se pot trage mai multe concluzii, dar şi lecţii importante pentru viitor.

Imaginile arată cum unui conducător de BMW X6 M First Edition (făcut în doar 250 de exemplare) nu i se cedează trecerea într-o intersecție şi care îi este reacţia întru evitarea unui contact cu celălalt participant la trafic.

Tipul cel mai probabil s-ar fi speriat şi a întors volanul spre stânga pentru a ocoli obstacolul, însă insuficient. După un contact cu un Hyundai Porter, camioneta a fost ruptă în bucăţi şi aruncată pe trotuar, iar BMW-ul a intrat agresiv într-un stâlp.

O primă lecţie, reieşind din situaţia dată, ar fi că maşinile cu sute de cai putere nu trebuie conduse de şoferi fără experienţă adunată cu automobile similare, ori majoritatea acestora din urmă ştiu ce ţin în mâini şi ştiu bine cum să reacţioneze în situaţii de urgenţă.

O a doua lecţie ar fi că toţi participanţii la trafic pot greşi şi astfel toţi trebuie să fie cu ochii în patru, gata pentru orice circumstanțe incomode. “Şefilor” nu li se va ceda mereu trecerea şi nu li se va permite să şofeze după propriul plac şi stil, aşa cum îşi imaginează că ar trebui să se întâmple.

Interesant ar mai fi de remarcat un lucru: chiar dacă automobilele moderne au panouri de bord digitale, acestea la fel se pot bloca la viteza impactului ca şi cele analogice!

Cifrele indicate pe bord nu sunt atât de mari, iar reieşind din faptul că pe maşină stau mecanisme de frânare de performanţă, o reacţie corectă ar fi putut salva atât automobilul, cât şi pasagerii de careva traumatisme (două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, conform informaţiilor preliminare).

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/