(video) Independenţă faţă de accidente încă nu avem. Un motociclist din Chişinău a ajuns ieri la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri în Republica Moldova a fost marcată cea de-a 32-a aniversare a Zilei Independenței. Nu însă pentru toţi a fost o zi de sărbătoare, ci din contra, o zi în care unii participanți la trafic şi-au dat seama că încă suntem departe de a fi independenți de ceea ce se numește accident rutier.

Aseară, la ora 17:20, prin Serviciul 112 s-a înregistrat un accident în intersecția străzilor Armenească şi Kogălniceanu, acolo unde o motocicletă s-a ciocnit cu un Volvo XC90. Poliția sosită la faţa locului a stabilit că la volanul SUV-ului se afla o femeie în vârstă de 70 de ani, iar pe motocicletă – un bărbat de 53 de ani. Acesta din urmă a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

VIDEO: facebook.com/Александр Мартынюк, facebook.com/valentina.melnik.98, Roman

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise