(video) Premieră mondială: Noul Volvo EX90 Excellence

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Volvo a folosit platforma Auto Shanghai 2023 pentru a introduce noul EX90, dar şi versiunea sa Excellence. Este o mașină deja specială, făcută și mai specială. Valabilă într-o ediție limitată și devenind varianta de vârf a noului EX90, duce experiența premium la nivelul următor.

Caracteristici cheie:

  • La exterior, noul Volvo EX90 Excellence are câteva mici modificări în comparație cu fratele său cu șapte locuri, oferindu-i un aspect și mai încrezător și sublim. Poate observați schema de culori în două tonuri sau jantele forjate de 22 de inchi special concepute, optimizate pentru performanțe aerodinamice, rezistență mai mare și manevrabilitate mai bună.
  • Toate luminile non-decorative din interior, indiferent dacă sunt amplasate pe tavan, podea, buzunarul ușii sau portbagaj, sunt echipate standard cu LED-uri SunLike.
  • Cea mai evidentă schimbare: scaune individuale confortabile, cu perne moi, în locul unei banchete. Între cele două locuri este integrat un frigider în care poate fi stocată o sticlă mare.
  • Într-o bucată frumoasă de lemn natural, de pe consola centrală, pasagerii vor găsi un panou tactil încorporat pentru controlul confortului: comenzi pentru încălzire (trei niveluri) și o funcție de masaj (cinci niveluri).
  • Elementul din cristal Orrefors din consola centrală este un micro comutator care controlează un distribuitor de parfum, care acceptă până la trei parfumuri diferite. Această experiență senzorială este amplificată de iluminarea corespunzătoare din jurul cabinei.
  • Din punct de vedere al materialelor folosite, SUV-ul electric vine fie cu un amestec de lână personalizat, fie cu o tapițerie Nordico.
    • Creat din textile fabricate din materiale reciclate, cum ar fi sticle PET și materiale bio-atribuite din pădurile din Suedia și Finlanda, Nordico este un material progresiv și avansat.
    • Între timp, amestecul de lână constă dintr-o țesătură certificată conform standardelor stricte de durabilitate privind bunăstarea animalelor, problemele de mediu și sociale.
  • Din punct de vedere tehnologic, EX90 Excellence beneficiază de aceeași bază avansată pe care o are un EX90. Volvo spune că este cel mai sigur automobil cu patru locuri pe care l-a construit vreodată și are un scut invizibil de siguranță, activat de cea mai recentă tehnologie de detectare, în interior și în exterior, precum și tehnologie LiDAR standard și un sistem inovator de înțelegere a șoferului.
  • Sistemul audio Bowers & Wilkins High Fidelity, cu Dolby Atmos, a fost reglat special pentru configurația interioară a lui EX90 Excellence, în timp ce difuzoarele integrate în tetiere adaugă și mai mult la o experiență sonoră captivantă.
  • Datorită motoarelor sale electrice gemene și a tracțiunii integrale, EX90 Excellence oferă o experiență de condus lină și o autonomie de până la 650 km (ciclul CLTC).

Modelul va fi oferit mai întâi în pe piaţa din China. Un preţ de start nu a fost anunţat deocamdată, dar în China va intra în producţie abia în 2024.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/